Despre noi


Compania noastră se ocupă de peste 15 ani de sisteme Auto ID – dispunem de o experiență foarte vastă în acest domeniu, bazată pe numeroase implementări și sute de clienți mulțumiți. Vindem sisteme de acest tip, ajutăm la implementarea dispozitivelor, precum și integrarea cu infrastructura existentă a clientului.

Magazinul online 24barcode a fost înființat pentru a asigura clienților existenți și viitori ai PDAserwis servicii mai eficiente și mai rapide. Platforma noastră de vânzări este dedicate în special pentru dispozitivele de identificare automată, respective cititoare de coduri de bare, imprimante de etichete, terminale, tablete industriale. Extindem și completăm în mod curent oferta noastră cu accesorii și materiale de exploatare, atât originale cât și alternative ale acestora de la producători care se specializează în fabricarea de produse complementare cu dispozitivele principale din oferta noastră.

Suntem partener autorizat al celor mai importanți producători din acest sector: Motorola/Zebra, Honeywell, Datalogic.

Toate produsele din magazinul nostru sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat în toată Uniunea Europeană. Vă asigurăm livrare expres – produsul comandat poate fi livrat începând cu 24 h.

Colaborăm cu mulți furnizori din Europa și Statele Unite, iar în cazul în care produsul căutat nu se află în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați. Vă ajutăm să importați dispozitivul respectiv, accesoriile sau materialele de exploatare.

Oferim, de asemenea, servicii complexe post-vânzare care, printre altele, includ: prelungirea garanției producătorului, diagnosticarea rapidă și gratuită, precum și service post-vânzare.

De-a lungul activității noastre am colaborat cu companii precum: UPS, Amazon, TNT, CCC, Saturn, Poliția, Auchan, LOT și multe altele. Ne concentrăm pe colaborarea de lungă durată, ceea ce ne permite să cunoaștem necesitățile utilizatorilor produselor noastre. Fiecare client este important pentru noi și fiecare dintre aceștia este tratat individual.

În cazul în care aveți întrebări, consultanții noștri experți vă ajută cu drag să selectați dispozitivele sau accesoriile corespunzătoare.

Vă invităm să colaborați!


24barcode în numere0

Aparate gata de vanzare


0

Comenzile zilnice efectuate săptămâna trecutăEkspresowy

Timp de livrare


0+

Experți


0+ an

Experiență