• +48 22 378-13-17

Cumpărare / Livrare


Cumpărare

Acceptăm plăţile prin virament bancar.

Plata va fi efectuată înainte de începerea realizării comenzii în unul din conturile bancare de mai jos:

Plata în valuta: PLN

Număr cont: 95 1020 1332 0000 1802 0865 0881
Banca: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA
Swift: BPKOPLPW sau

Plata în valuta: EUR

Număr cont: PL93102013320000120208653539
Banca: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA
Swift: BPKOPLPW

Veţi primi de la noi datele pentru transferul bancar prin mail împreună cu confirmarea de depunere a comenzii. Marfa va fi trimisă către dumneavoastră doar după achitarea acesteia.

Acceptăm plăţile prin serviciul serviciul PayPal.com

Veţi efectua plata înainte de a începe realizarea comenzii, prin intermediul serviciului Paypal.com. Serviciul PayPal permite efectuarea plăţii cu cardul de credit sau prin transfer bancar rapid din bănci.

Livrare

Marfa comandată va fi livrată prin curierat începând cu 24 de ore de la momentul înregistrării plăţii. Vă rugăm să indicaţi numărul corect de telefon în formularul de comandă astfel încât curierul să vă poată contacta. În caz de nepreluare a coletului curierul este obligat să lase un aviz cu informaţii exacte privind locul şi termenul când coletul poate fi ridicat sau să comande gratuit livrarea.

Timp scurt de realizare a comenzii

În dreptul fiecărui produs indicăm statusul de disponibilitate al acestuia care stabileşte durata estimată de realizare a comenzii.

Statusul „Disponibil în depozit" înseamnă că produsul respectiv este în depozit, iar livrarea acestuia nu depăşeşte, de obicei, 24h de la înregistrarea plăţii.

Statusul „momentan nu este pe stoc" înseamnă că durata de realizare este mai lungă decât câteva zile. Contactaţi-ne pentru a confirma data livrării.

La durata de realizare a comenzii trebuie să adăugaţi 24-48 de ore pentru curierat.

Durata şi termenele de realizare, precum şi de livrare a comenzilor iau în calcul zilele lucrătoare. Livrările de colete sâmbăta sunt posibile după contactul prealabil, precum şi confirmarea disponibilităţii şi preţului acestui serviciu.

Vă urăm cumpărături reuşite!